Bookingsystem til makeup artister

Ansigtet er dit lærred. Vi er dit redskab. Online booking til makeup artister og skønhed

Fuldt overblik i hverdagen

Med vores smarte online bookingsystem har du altid fuldt overblik over din hverdag som makeup artist. Med en intuitiv kalender kan du nemt og hurtigt planlægge dine kunder og holde styr på dine aftaler, så du altid er forberedt på din næste opgave.

Bliv opdaget af nye kunder

Med vores bookingsystem bliver du synlig for tusindvis af potentielle kunder og kan nemt styre din tidsplan. Få det perfekte overblik over dine bookinger og lad os tage os af alt det andet, så du kan fokusere på det, du er bedst til: at skabe smukke looks.

Fantastiske færdigheder. Del dem.

Som makeup artist er dine færdigheder din vigtigste ressource. Men det er ikke nok at være god til dit håndværk - du skal også markedsføre dig selv effektivt for at tiltrække nye kunder. Med vores bookingsystem kan du nemt administrere din kalender og tage imod online bookinger, så du kan koncentrere dig om at udvikle dine færdigheder og gøre dine kunder tilfredse. Og med vores sociale mediefunktioner kan du dele billeder af dine kreationer og bygge et følge, der vil hjælpe dig med at nå endnu flere potentielle kunder

Fokus på kunderne. Så ordner vi bøvlet.

Som makeup artist er dine kunder det vigtigste, og det er derfor vigtigt at have fokus på dem. Vi hjælper dig med at tage dig af det praktiske og bøvlede, så du kan bruge din tid på at give dine kunder den bedste oplevelse. Vores bookingsystem sikrer, at du aldrig mister en booking, og vores påmindelser reducerer risikoen for no-shows. Brug vores platform til at skabe et fantastisk kundeoplevelse og lad os tage os af resten.

Optimér arbejdsflow. Få styr på regnskabet. Automatisk løn. Intelligent markedsføring.

Kalenderen er din bedste ven

En travl hverdag kan være udfordrende, men med vores online bookingsystem og tilhørende kalender, bliver det hele meget nemmere. Vores kalender er din bedste ven, når du skal holde styr på dine kunders aftaler, og den giver dig et fuldt overblik over din hverdag. Med påmindelser og automatiske notifikationer behøver du aldrig bekymre dig om aflysninger eller glemsomme kunder. Så læn dig tilbage, og lad vores bookingsystem tage sig af det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig om at give dine kunder den bedst mulige oplevelse.

Se kalender

Modtag nye kunder uden besvær

Bliv set af potentielle kunder og få bookinger med vores effektive online booking system. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på at skabe den perfekte makeup look til dine kunder. Få en bookingside, der viser dine tjenester, priser og tilgængelighed, og tjen penge på din lidenskab. Tilmeld dig vores platform og åbn dørene til en verden af ​​nye kunder i dag.

Se online booking

Betaling er en leg

Med vores lette betalings-løsning kan dine kunder hurtigt og nemt betale for dine tjenester. Glem alt om besværet med kontanter og betalingsterminaler. Med vores app har dine kunder altid en sikker og bekvem måde at betale på, og du modtager dine betalinger direkte på din konto. Så kan du fokusere på at give dine kunder den bedste service og lade os tage os af betalingerne.

Se PampPay

Påmindelser når du har brug for det

Vi hjælper dig med at undgå no-shows og tabt indtjening. Vores påmindelser sikrer, at dine kunder aldrig glemmer en aftale, og at du kan planlægge din dag bedre. Med vores nemme og brugervenlige bookingsystem, kan du skræddersy påmindelser, der passer til dig og dine kunders behov. Så du kan fokusere på at give dine kunder en fantastisk oplevelse og ro i sindet, velvidende at du ikke vil miste penge på udeblevne aftaler.

Se påmindelser

Din fremtid. Dit move.

Du lever nu. Make it count! Om du vil tjene flere penge eller bruge mere tid med familien, støtter vi dig hele vejen. Vores bookingsystem er til for alle, og du siger bare til hvis du har spørgsmål eller vi kan hjælpe dig på anden vis.

Prøv gratis

Opgrader dit arbejdsflow med pamp i dag. Lets go!

Prøv gratis nu