Bookingsystem til barbershops

Hej Barbershop 👋 Mød dit nye bookingsystem. Let's go!

Perfekt overblik i hverdagen

Pamps bookingsystem er designet til barbershops der gerne vil have en nemmere hverdag. Vores bookingsystem giver et hurtigt og simpelt arbejdsflow gennem fleksible og kraftfulde funktioner.

Bedre booking. Tilfredse kunder.

Online booking har aldrig været nemmere. Pamps online booking platform består af både hjemmeside og booking app, der sender kunder direkte til din barbershop. En lækker og simpel oplevelse, der virker perfekt på mobil, tablet og desktop.

Work smarter, not harder.

Arbejd mere effektivt og udlev dit fulde potentialle. Pamp giver dig alle værktøjerne til en mere strømlinet arbejdsdag i din barbershop. Automatiser opgaver og brug på det der betyder noget.

Ready, Set, Go!

Styr din barbershop som en superstjerne. Udnyt den seneste teknologi og få adgang til kraftfulde funktioner der gør hverdagen lettere. Dyk ned i vores funktioner herunder.

Optimér arbejdsflow. Få styr på regnskabet. Automatisk løn. Intelligent markedsføring.

Kalender med superkræfter

Pamps booking kalender er simpel og utrolig kraftfuld. Du får det perfekte overblik over din barbershop og dine resourcer, og har hurtig adgang til kundernes information. Kalenderen er integreret med kassesystemet og PampPay der gør betaling nemmere end nogensinde.

Se kalender

Booking platform. Adgang til kunder.

Pamp er mere end bare et bookingsystem til din barbershop. Med Pamp får du adgang til en unik booking platform og app, der eksponerer dig for nye kunder 24 timer i døgnet. Optimer din profil og kom tiltræk nye kunder.

Se online booking

Nem betaling. Automatisk.

PampPay er vores nemme betalingsløsning. Bliv fri for terminaler og dyre abonnementer. PampPay er integreret med kalenderen og resten af bookingsystemet, så betalinger sker helt automatisk.

Se PampPay

Stærk kommunikation. Undgå no shows.

Det kan være svært at huske det hele. Derfor sender Pamps bookingsystem altid påmindelser til dine kunder dagen før deres aftale. Få adgang til SMS beskeder, push notifickationer og emails.

Se påmindelser

Fremtiden er i dine hænder

Bestem hvor du vil hen. Vil du tjene flere penge eller arbejde mindre? Sæt din egen retning og gå efter dine mål, 100%.

Prøv gratis

Opgrader din barbershop med pamp i dag. Lets go!

Prøv gratis nu