Online booking

Online booking. Made easy.

Online booking feature illustration

90%

Af alle kunder booker tid online

65%

Booker udenfor normal åbningstid

2x

Færre no-shows med påmindelser

+12

Timers admin sparet hver måned

Forkæl dine kunder med en ultra lækker booking oplevelse. Det virker!

Booking hjemmeside

Bliv fundet og tiltræk nye kunder i Pamp universet

Bliv eksponeret overfor nye kunder på vores unikke booking platform. Boost din salon og få hjælp til at fylde din kalender op.

Bedre online booking til frisør og skønhed. Nemt og hurtigt.
Fordele

Derfor skal du bruge Pamp

Nye kunder

Med vores nemme platform kan du øge din kundebase og online tilstedeværelse. Få mere eksponering, tiltræk nye kunder til din frisør eller skønhedssalon og modtag bookinger døgnet rundt.

Nemt og hurtigt

Pamps bookingplatforme er designet med brugervenlighed i tankerne, så kunderne hurtigt og nemt kan booke den ønskede tid. En nem og hurtig bookingproces øger kundetilfredsheden og reducerer risikoen for afbud, hvilket resulterer i højere omsætning for din salon.

Spar tid og penge

Få mere tid til dig selv med vores automatiserede system. Minimer telefonopkald og manuel planlægning, så du kan fokusere på din virksomhed og se en film om aftenen. Hold styr på bookinger og kundeoplysninger for mere effektivitet og organisering.

En del af noget større

Du bliver helt automatisk en del af Pamps beauty univers og kan modtage eksisterende og nye kunder direkte via vores platforme. Bliv synlig for nye kunder med Pamp's brugervenlige booking platform.

Fordele

Flere fordele ved Pamp

Åben 24/7

Dine kunder kan booke 24 timer i døgnet, lige når det passer dem. Med en oppetid på 99,99% misser du aldrig en booking igen.

Booking hjemmeside

Du får en gratis booking hjemmeside. Her kan nye og eksisterende kunder læse om din salon, udforske behandlinger og booke ledige tider.

Booking App

Kunder kan booke direkte via vores app til iOS og Android. Kom tættere på kunderne påmind direkte via push notifikationer.

Salon app

Styr din salon og få overblik over din hverdag direkte via mobilen. Tag din salon med dig i lommen, så du altid er opdateret.

Integreret kalender

Pamps online booking er 100% synkroniseret med din kalender. I samme sekund kunden bookes, kan du se det i salonen.

Altid up-to-date

Vores online univers er udviklet i de nyeste teknologier, så vi altid kan leverer en overlegen booking oplevelse til dine kunder.

100% oppetid

Vores servere skalére automatisk i forhold til traffik. Med en oppetid på 100% skal du ikke bekymre dig om at gå glip af online bookinger.

Dansk support

Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i hjertet af København. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på telefon og email.

Det siger brugerne

Fedt med ét login til det hele. Jeg oprettede en profil da jeg skulle booke hos min barbershop. Næste gang var jeg allerede logget ind og bookede på 1 minut.

A
Pamp brugerAnders

Hurtigt at få sig et overblik. Jeg bookede en tid til negle, og det gik helt smertefrit. Fik en påmindelse dagen før.

A
Pamp brugerAnna

Virker perfekt til at booke holde styr på mine frisør tider! Jeg glæder mig til de får flere skønhedssaloner, så jeg kan også kan booke mine negle og vipper :)

F
Pamp brugerFrederikke

Super nemt og simpelt at booke tider. Håber altid salonen har Pamp når jeg skal booke hos en ny salon. Nemt og intuitivt og samler alle mine tider!

C
Pamp brugerCharlotte

Min egen barbershop var optaget og jeg skulle klippes før min fætters fødelsdag. Fandt en anden barbershop og fik nye cut inden fødelsdagen. Perfekt!

B
Pamp brugerBertram

Hurtigt og godt overblik. Jeg bookede en tid til frisøren, og det gik helt smertefrit. Fik en påmindelse dagen før

N
Pamp brugerNikolas
Prøv gratis

Opgrader din booking oplevelse og prøv Pamp idag

Prøv gratis nu