Frisør saloner tæt på dig

Find de bedste frisører København, Århus, Odense og andre danske byer. Udforsk saloner, læs anmeldelser og book ledige tider.

Find frisør saloner

Frisør saloner saloner i dit område

Fandt du en spændende ny frisure i et modemagasin? Eller vil du bare gerne se skarp ud til hverdag? Så skal huske at lægge vejen forbi en frisør fra tid til anden. Frisørsaloner ansætter typisk frisører med omfattende træning og uddannelse. De kan give komplicerede frisurer, farve hår, give massager og meget mere. Du kan bruge Pamp til at udforske og finde alle de lokale frisørsaloner i dit område. Du kan se deres priser, behandlinger, medarbejdere og endda anmeldelser af salonen. Hos Pamp anbefaler vi de bedst bedømte frisørsaloner i dit område så du selv skal bruge tid på at lede. Det er hurtigt og nemt at finde og booke tider med Pamp. Du kan altid filtrerer i resultaterne og sortere frisører baseret på pris, lokation og den specifikke behandling du leder efter.

Hvilke behandlinger laver en frisør?

Den meste populærer behandling, som frisørsaloner tilbyder, er klipninger til kvinder, mænd og børn. Deres klipninger og stilarter går ud over det grundlæggende, som du finder hos fx. en frisør. Medarbejderne i en frisørsalon kan udføre en lang række services og behandlinger. Vil du gerne have en trendy frisure fra det sidste nye modemasin? Så kan en frisør altid hjælpe dig i mål. Frisører kan også vaske, pleje og tørre dit hår. Nogle saloner tilbyder også andre behandling som fx. manicure og kan også sælge hårspray og andre styling produkter. Når du bruger Pamp, kan du med det samme se hver salons mest populærer tjenester.

Hvordan forbereder du dig til frisøren?

Når du besøger en salon, kan du vælge at vaske dit hår før behandlingen. Hvis du ikke har vasket dit hår inden behandlingen, vil frisøren typisk vaske det for dig inden resten af behandlingen udføres. Hos nogle frisører er hårvasken med i prisen, og hos andre skal du betale ekstra for denne service. Det er ikke alle frisører der tager imod kreditkort og derfor kan det være en god idé at have kontanter med sig. Brug altid Pamp til at booke din tid på forhånd. Og book også gerne i god tid. På den måde sikre du at der er plads når du har brug for det.

Find den bedste frisør

Pamp er den bedste booking app, når det kommer til at finde lokale frisørsaloner i din by. Med en simpel søgning kan du finde alle de lokale frisørsaloner i nærheden af dig. Du vil også være i stand til at se og sammenligne deres priser og behandlinger. Husk også at tjekke anmeldelser og se salonens medarbejdere inden du booker. Når du har fundet den salon, der passer til dig, er det hurtigt og nemt at bestille en tid. Har du haft en god oplevelser hos en frisør, anbefaler vi at du selv laver en brugeranmeldelse og hjælper andre med at vælge.

Hvilken hårstil skal jeg vælge?

Hvis du ikke ved, hvilken type frisure du ønsker, har mange saloner masser af muligheder. Med Pamp kan du se hvilke frisurer, som hver salon kan lave. På den måde kan du finde en frisure, der passer til perfekt dig. Vores platform er en fantastisk måde at gennemse forskellige frisurer, der bliver tilbudt af frisørsalonerne i din by. Du kan også tjekke brugeranmeldelserne for at sikre dig, at salonen kan levere en fantastisk version af den frisure, du gerne vil have!

Hvordan booker jeg tid hos en frisør salon?

Det er super nemt at finde og booke tider til frisører med Pamp. Ved siden af hver behandling er der en knap, der siger 'book'. Ved at klikke på denne knap, vil du se de tilgængelige tidsrum for den salon, du vælger. Når du har valgt et tidsrum, der passer i din kalender, skal du trykke på 'Bekræft booking'. Herefter modtager du en bekræftelse på email og en sms dagen før din tid. Herefter skal du bare sørge for at møde op til din aftale og nyde behandlingen. Har du en yndlingsfrisør og måske endda en favorit medarbejder? Med Pamp kan du altid vælge hvem du booker hos, så du altid får den ønskede behandling af den ønskede medarbejder.

Hvad koster det at gå til frisøren?

En af de bedste funktioner ved Pamp er muligheden for at sammenligne priserne på lokale frisørsaloner. Du kan bruge Pamp til at finde en special behandling til en bestem pris. Og sortere på anmeldelser, lokation og priser. For klipninger og frisurer kan du betale alt fra 150 til over 2000 kr, afhængigt af typen af klipning og ekstra behandlinger. Simple klip er billigere (specielt til mænd eller personer med kort hår), mens mere komplicerede klip kræver mere arbejdskraft og ekspertise. For farvetjenester kan du betale alt fra 400 til flere tusinde kr. Det er en god idé at tage et kig på mere end et par frisørsaloner på Pamp, så du kan sammenligne deres behandlinger og priser.

Find frisør saloner

Udforsk saloner nær dig

Find frisør saloner