Barbershop tæt på dig

Barbering i København eller fades i Århus. Find de bedste barbershops nær dig, læs anmeldelser og book ledige tid direkte i appen.

Find barbershops

Barbershops i dit område

Lad Pamp hjælpe dig med at finde og booke tid hos de bedste barbershops nær dig! Hvis du leder efter en varm barbering, fade eller buzzcut, så er barbershop det perfekte sted for dig. Brug vores platform til nemt at sammenligne priser på forskellige barbershops i dit område og booke tider direkte. Vi gør det nemt at finde den perfekte barbershop, der opfylder dine behov og ønskede prisniveau. Du kan bruge Pamp til at booke en tider online. Der er endda en mulighed for at anmode om specifikke medarbejdere. Vores platform tager al stress ud af at finde en barber. Vi er din bedste hjælpe når du skal finde kvalitets barbershops i Danmark.

Hvilke behandlinger laver en barbershop?

En 'barber' er en professionel, der klipper eller styler hår og plejer skæg, overskæg og fipskæg. Barbershops er en gammel amerikansk tradition. Som et resultat tilbyder mange barbershops klassiske hårklip i retrostil. Barbere kan også barbere og farve deres kunders hår og skæg. Barbere er kendt for deres høje serviceniveau og personlighed. Du bliver næsten altid tilbudt en kaffe, øl eller endda en whiskey under din behandling. Hvis dit skæg er ved at komme ud af kontrol (eller du vil have en professionel til at barbere håret af bagsiden af din nakke, er et besøg hos en barbershop perfekt!

Find den bedste barbershop

Hos Pamp gør vi det til en leg at finde den perfekte barbershop. Du kan med det samme se alle de barbershops, der er tæt på dit hjem. Du kan tjekke deres priser, se deres behandlinger, læse anmeldelser og se salonens medarbejdere. Når du leder efter en barber, bør du overveje et par ting. Tag gerne prisen, placeringen, anmeldelserne og de tilbudte behandlinger i betragtning. For eksempel, hvis du vil have en skæg trimning og en fade for 300 kr. uden at køre for langt, så kan du indsnævre Pamp-resultaterne til lige præcis det som passer dig.

Frisør eller barbershop? Hvad er forskellen?

Du er ikke den første, hvis du er i tvivl om forskellen på en barbershop og en frisør. Der er en del forskelle - men det kommer primært til deres træning. Barberer lærer at klippe hår i meget simple stile. Frisører gennemgår typisj en mere omfattende uddannelse. Deres tjenester omfatter komplicerede klippe og skæreteknikker. Du kan tænke på det sådan her: Du går til en barbershop for en simpel fade og en barbering, men du ville gå til en frisør for en kompliceret klipning inspireret af et stilfuldt magasin.

Find barbershops

Udforsk saloner nær dig

Find barbershops