Neglesaloner tæt på dig

Find ledig tid til manicure, pedicure, gelé negle og andre populære negle behandlinger i København, Århus og odense.

Find neglesaloner
Pink negle på hånd der griber

Neglesaloner i dit område

Er din neglelak ved at være slidt af? Eller er dine negle ujævne og tilgroede? Så har du brug for et besøg i en professionel neglesalon eller en negleteknikker. Hos Pamp kan du udforske og finde en oversigt over alle neglesalonerne i nærheden af dig. Men det er ikke det hele - Pamp viser dig også hver salons behandlinger, priser, anmeldelser, medarbejdere og meget mere. Vi gør det nemmere end nogensinde for dig at finde en neglesalon, der tilbyder de ydelser, du har brug for, og til den rigtige pris. Du kan endda booke en tid direkte fra vores hjemmeside eller i vores booking app! Vi hjælper dig med at finde neglesalonen, finde den ønskede behandling og booke direkte hos en neglesalon i nærheden af dig.

Hvilke behandlinger laver en neglesalon?

Neglesaloner er specialiserede i at lave neglebehandlinger. Der er mange typer af behandlinger, bl. a. manicure, pedicure, akryl, fransk, gel og mange flere. Med Pamp kan du sammenligne de forskellige neglebehandlinger, hver neglesalon tilbyder i dit område. En manicure involverer typisk at klippe, forme og rense dine negle. Din neglebehandler kan også udføre polering af dine negle. Gel- og akrylmanicure er mere omfattende og involverer længerevarende polering og extensions. Nogle neglesaloner tilbyder også pedicure.

Beige neglelak og neglelak børste
Mørk skilpadde neglelak

Hvordan forbereder du dig til en manicure eller pedicure?

Forberedelse til en manicure eller en pedicure er relativt let, især med Pamp. Det første skridt er at finde og booke din aftale. Neglesaloner har ofte travlt, og det er ikke altid en god idé at prøve at gå ind uden varsel. Du kan booke aftale med Pamp ganske nemt og hurtigt - helt uden at ringe til nogen! Når du har booket din aftale, skal du sørge for at dine hænder og fødder er så rene og 'friske' som muligt. Mere behøver du ikke gøre for at forberede dig til din næste manicure eller pedicure.

Find den bedste neglesalon

Hvis du bruger Pamp, kan du nemt finde den bedste neglesalon, der er tættest på dig. Med vores søgeværktøj kan du se hver salons behandlinger, priser, anmeldelser og adresser. Sørg for at tjekke brugeranmeldelserne og den gennemsnitlige brugerscore. Dette er den hurtigste måde at finde en neglesalon, der har et godt ry. Tag også prisen i betragtning, når du søger efter en neglesalon. Takket være antallet af muligheder, vi tilbyder hos Pamp, er du sikker på at finde en neglesalon, der passer til dine behov.

Orange negle på strandhåndklæde
Naturlig og glimmer neglelak

Hvilken manicure er bedst for mine negle?

Foretrækker du at have lange negle, der er skinnende, farverige og holder længe? Så er en akryl manicure et ideelt valg for dig. De er lidt dyrere end en normal manicure, men til gengæld bliver dine negle også super flotte. En gel manicure er også en god mulighed. Her kan du vælge mellem massere af forskellige farver og resultatet vil holde længe. Hvis du kun har brug for at få vedligeholdt / klargjort neglene, vil en standard manicure med høj sandsynlighed være nok for dig.

Hvordan finder jeg negle behandlinger?

At booke tid hos en neglesalon er nemt Pamp. Du kan se de ledige tider for hver salon. Disse oplysninger bliver opdateret i realtid, så de altid er 100 % nøjagtige. Vælg den dato og det klokkeslæt, der passer bedst til dig. Book igennem Pamp og undgå lange ventetider. Men hvor meget koster det egentligt at få lavet manicure, pedicure eller andre negle behandlinger?

Hånd med grøn neglelak
Dame med gul neglelak

Hvad koster det at få lavet negle?

Priserne på manicure varierer meget. Her er en generel guide til, hvad du kan forvente af hver manicure. Standard manicure koster normalt omkring 200 kr - 300 kr. En gel manicure og en akryl manicure koster begge omkring 350 kr og opefter. Fransk og amerikansk manicure er den dyreste og koster fra 400 kr og derover. Pamp giver dig mulighed for at sammenligne priserne på hver enkelt neglesalon i din by. Vores brugervenlige layout gør det utrolig nemt at finde en neglesalon tæt på dig, som også passer til dit prisniveau.

Find neglesaloner

Udforsk neglesaloner nær dig

Find neglesaloner