| January 03, 2023

Glemte du kundens navn, igen?

Pamp blog | Glemte du kundens navn, igen?

“Hej Maria”… “Nej, jeg mente Karsten!”.

Eeej.. så galt går det heldigvis sjældent! Med mange kunder ind og ud af salonen hver eneste dag, kan det bare godt være udfordrende at holde styr på alle sine kunders navne.

Du er ikke alene

De fleste kommer til at sige et forkert navn en gang imellem. Man kan ikke huske det hele og det er naturligt at det svipser fra tid til anden. Men hvad sker der egentligt, når man kommer til at kalde sin kunde et forkert navn?

Navne er vigtige

Vi mennesker elsker at høre vores eget navn. Det sender faktisk endorfiner direkte op i hjernen, hver gang vi høre det. Men det kan også virke ubehaligt og en smule stødende at blive kaldt et forkert navn. Du har sikkert selv prøvet det på egen krop, og det er ikke særlig sjovt, vel? Uanset hvor undskyldende eller charmerende man prøver at være bagefter, sætter det altid en trykker på stemningen før man skal igang med behandlingen.

Hvordan husker jeg kunderne bedre?

Der er selvfølgelig de kunder du altid kan huske. Dine venner, familie eller bare gode stamkunder. Men hvad kan du egentligt gøre for altid at huske kunderne bedre?

To ting der kan hjælpe:

  1. Skriv navnet ned i hånden, lige efter kunden er gået (eller imens de er i butikken, uden de ser det). Man husker ting bedre, hvis man skriver det ned i hånden. Det kræver at man tænker sig om når man har navnet i hovedet, og det visuelle hjælper hjernen med at sammensætte en forbindelse mellem bogstaverne og ansigtet på kunden.
  1. Få hjælp af dit booking system. Flere booking systemer kan i dag hjælpe dig med at huske navnet på kunden, når han eller hun kommer ind i butikken. Navnet fremgår ofte af bookingen i kalenderen og hvis booking systemet er brugervenligt, bør det ikke tage lang tid at finde frem. Se vores bud på de 5 bedste online booking systemer i 2022

Pamp booking system hjælper med navnene

Pamp booking husker dig altid på kundens navn før hver behandling. Pamps kalender system viser dig et fuldt resume af din kunde med navn, sidste behandling, totale antal bookinger og samlet omsætning m.m.

 

Pamps gratis booking system hjælper frisører og saloner med at holde styr på deres hverdag, få flere bookinger i kalenderen og lære forretningen bedre at kende. Pamp booking giver dig en kalender til mobil, tablet og desktop, et 100% digital kassesystem, et indblik nøgletal og meget mere.

Bedste bookingsystem i 2023. Prøv Pamp booking gratis.

Se Pamp booking