| January 03, 2023

Blokér din kalender i god tid

Pamp blog | Blokér din kalender i god tid

Rettidigt omhu betaler sig

Det betaler sig at være i god tid med registreringen af din ferie. Jo før du booker din tid, jo før kan du og dine kollegaer planlægge perioden. Det giver også kunderne chancen for at booke tider uden de skal rykkes.

Ingen aftaler der skal rykkes

Du slipper for at ringe til kunder, der har booket tider som nu skal aflyses eller rykkes. Du har mange andre ting at lave end at lave opkald til kunder der kunne være undgået. Slip for besværet og bloker i god tid.

Optimer antallet af bookinger

Når du registrer i god tid, undgår du at kunder booker tiderne. Hvis en kunde kan se der ikke er tid, booker han eller hun næste ledige tid. Så skal kunden kun booke én gang, og bliver ikke skuffet når den originale tid bliver rykket eller slettet. Du kan let miste omsætning og endda kunder ved gentagene gange at slette eller flytte deres tider.

Glade kunder før og efter

Det er vigtigt at kunderne føler du prioriterer dem. Annullerer du en aftale efter du har lavet den, vil kunderne ikke føle sig prioriteret i samme grad. Undgå at skuffe dine kunder, ved at registerer din ferie så snart du kender datoerne.

Vend tilbage med ro i sindet

Vend tilbage til en optimeret kalender, fuld af tilfredse kunder som glæder sig til at se dig. Rigtig god ferie!

To do's

  1. Registrer din ferie i god tid
  1. Nyd din time off
  1. Kom tilbage til glade kunder

Pamp booking system hjælper med ferien

Pamp booking hjælper dig hurtigt og let med at registrere din ferie. Pamps kalender har funktionaliten der gør at du let kan oprette, registrerer eller slette ferie.

 

Pamps gratis booking system hjælper frisører og saloner med at holde styr på deres hverdag, få flere bookinger i kalenderen og lære forretningen bedre at kende. Pamp booking giver dig en kalender til mobil, tablet og desktop, et 100% digital kassesystem, et indblik nøgletal og meget mere.

Bedste bookingsystem i 2023. Prøv Pamp booking gratis.

Se pamp booking