Booking system til neglesaloner

Lær vores hurtigt voksende booking app til neglesaloner at kende. Lav aftaler, markedsfør din virksomhed, toptune din bundlinje, vækst din forretning og byg dit brand.

#1 booking system til neglesaloner og neglespecialister

For os er du ikke kun en tekniker. Du er en kunstner. Du skaber og leverer de udtryk, som dine kunder drømmer om. Vi hjælper med dagligdagen. Pamp strømliner de små ting, så du kan fokusere på at drive din virksomhed - og ikke omvendt. Vis dit arbejde, engager dine kunder, undgå udeblivelser og aflysninger, og lad kunderne booke 24/7.

Funktioner designet til neglersaloner

Kalender 🗓️
Kassesystem 🤑
Booking hjemmeside 🎉
Indblik i forretningen 📈
App til iOS og Android ✔️
Brugervenlig booking 🥇
Perfekt til mobil, tablet og PC 🖥️
SMS-påmindelser 📱
Flere stole 🪑
Medarbejder login 👤
Drag & Drop aftaler 📅
Hjælp til regnskabet 💰
Anmeldelser ⭐
Kundeprofiler 👩 👱‍♂️

Og meget mere..

En poleret oplevelse

Driver du en travl salon? Pamp hjælper dig med administrationen i hverdagen, så du kan fokusere på dine kunder, forbedre dine færdigheder og følge med i trends.

Vis dit kunstneriske talent

Du arbejder hårdt i din salon. Vi er til for at gøre din dagligdag lettere. Pamps neglesalon booking app hjælper dig med at fylde din kalender op, holde styr på regnskabet og drive din salon i det daglige. Så kan du fokuserer på dine kunder i stedet.

Byg og udvid din kundekreds

Alle de værktøjer, du har brug for til at administrere og udvide din kundekreds på ét sted. Giv dine kunder en lækker booking oplevelse, så du sikre at de også booker hos dig næste gang. Få din kunder til at lave og dele anmeldelser, så du kan tiltrække nye kunder.

Skab din fremtid

Hver negleteknikker og neglesalon er unik, og har forskellige behov til hverdagen. Derfor har vi skabt to Pamp produkter: Pamp free og Pamp premium. Det er op til dig at vælge den, der bedst matcher dine behov og understøtter din rejse.

Pamp free: Kalender, kunder, kassen og markedsføring. Brug vores mobile booking app til at følge med i din dag-til-dag på farten.

Pamp Premium: Booking system til neglesalonen, der vil have det hele. Sammen med vores enkle mobilapp får du også vores tablet og webapp til at få adgang til Booking, Rapportering, Inventar og mere.

Pamp free

Pamp free er fuldstændig gratis og giver dig: Én kalender, en gratis booking hjemmeside, ubegrænset antal kunder og bookinger hver måned og en lang række grundlæggende funktioner til at drive din forretning. Installer vores frisør booking app på din telefon, så du altid kan følge med i din forretning på farten.

Pamp premium

Pamp Premium: Neglesalon booking systemet til dig, der vil have det hele. Udover alle funktionerne fra Pamp free, får du også adgang, forretningstal og analyser, rapportering, inventar og meget mere.

Se alle funktioner

Download Pamp til iOS og Andriod