Booking til bryn og vippe teknikkere

Pamp er et førende booking system til bryn og vippeteknikkere. Strømlin din kalender, promover din virksomhed, udregn løn on the fly, og vækst din virksomhed. Alt sammen ét sted.

Gør dine kunder smukke. Så fylder vi din kalender.

Vågn op veludhvilet til en fuld kalender. Hvis du fokuserer på at gøre dine kunders bryn og vipper, så fokuserer vi på at give dine kunder en god booking oplevelse. Vi hjælper dig med at drive og vækste din forretning med brugervenlig booking 24 timer i døgnet. Med Pamp booking app får du en overskuelig dagligdag, et digital kassesystem, automatisk udregning af løn og meget mere. Uanset størrelsen på din forretning, har vi en løsning der passer til dig.

Funktioner der gør dit liv nemmere

Kalender 🗓️
Kassesystem 🤑
Booking hjemmeside 🎉
Indblik i forretningen 📈
App til iOS og Android ✔️
Brugervenlig booking 🥇
Perfekt til mobil, tablet og PC 🖥️
SMS-påmindelser 📱
Flere stole 🪑
Medarbejder login 👤
Drag & Drop aftaler 📅
Hjælp til regnskabet 💰
Anmeldelser ⭐
Kundeprofiler 👩 👱‍♂️

Og meget mere..

Vis dit talent.

Lad verden vide hvad du kan! Hold følgere engageret, og fyld din kalender med blot et par klik. Upload billeder for at vise hvad du kan til eksisterende og potentielle kunder. Få nye kunder ind ved at indsamle og dele kundeanmeldelser.

Vågn op til en fuld kalender.

Pamps booking system til bryn- og vippeteknikkere kommer med en booking app, hvor dine kunder kan booke og administrere deres egne aftaler. Så kan du fokusere på personen foran dig uden at bekymre dig om en telefon der ringer i tide og utide.

Hold kunderne ansvarlige

Kommer snart.. Dit arbejde tager tid, og din indkomst afhænger af, at kunderne dukker op. Hos Pamp er vi igang med at udvikle funktioner til at beskytte din tid og sikre din indtjening. Inden længe vil du kunne reducer udeblivelser med med forudbetalinger, afbestillingsgebyrer og automatiske påmindelser herom.

Form din fremtid

Hvad gør Pamp til det bedste booking system til bryn- og vippeteknikkere? Funktioner, der hjælper med at drive din salon i dag og vækste i din forretning i morgen. Er du allerede klar til at vokse? Byg og administrer dit team med skalerbare muligheder for flere medarbejdere og seperate stole.

Find dit pace

Det er ikke nemt at drive forretning. Du er din egen marketingchef, du skal ansætte og have medarbejder samtaler, ordne regnskab og tusinde andre opgaver. Derudover skal du rent faktisk også udføre behandlinger i salonen. Pamp er din personlige assisten til at hjælpe dig, så dagligdagen bliver nemmere. Pamp til bryn- og vippeteknikkere hjælper med at drifte og vækste din virksomhed ét samlet sted.

Bliv økonomisk uafhængighed

Jo mindre tid du skal bruge på at jagte betalinger, jo mere tid til at gøre det, du er bedst til. Pamps booking system til bryn- og vippervirksomheder tilbyder en let kassesystem hvor du logisk kan registrer hver betaling gennem kalenderen, så du altid får betaling for dine behandlinger.

Gå din egen vej

Hver bryn- eller vippeteknikker er unik, og har forskellige behov til den daglige drift. Derfor har vi skabt to Pamp produkter: Pamp free og Pamp premium. Det er op til dig at vælge den, der bedst matcher dine behov og understøtter din rejse.

Pamp free

Pamp free er fuldstændig gratis og giver dig: Én kalender, en gratis booking hjemmeside, ubegrænset antal kunder og bookinger hver måned og en lang række grundlæggende funktioner til at drive din forretning. Installer vores booking app på din telefon, så du altid kan følge med i din forretning på farten.

Pamp premium

Pamp Premium: Booking systemet til dig, der vil have det hele. Udover alle funktionerne fra Pamp free, får du også adgang, forretningstal og analyser, rapportering, inventar og meget mere.

Se alle funktioner

Download Pamp til iOS og Andriod