Mød din barbershops nye booking system

Pamp er et førende booking system til barbershops. Strømlin din kalender, promover din virksomhed, udregn løn on the fly, og vækst din virksomhed. Alt sammen ét sted.

#1 booking system til barbershops

Pamp er mere end et bookingsystem og en booking app. Pamp er et hurtigt voksende barbershop bookingsystem og en platform der hjælper dig med at drive din salon til daglig. Vi hjælper dig også med at få nye kunder.

Funktioner designet til barbershops

Kalender 🗓️
Kassesystem 🤑
Booking hjemmeside 🎉
Indblik i forretningen 📈
App til iOS og Android ✔️
Brugervenlig booking 🥇
Perfekt til mobil, tablet og PC 🖥️
SMS-påmindelser 📱
Flere stole 🪑
Medarbejder login 👤
Drag & Drop aftaler 📅
Hjælp til regnskabet 💰
Anmeldelser ⭐
Kundeprofiler 👩 👱‍♂️

Og meget mere..

Lad dine kunder booke 24/7

Pamps barbershop booking system strømliner de små ting, så du kan læne dig tilbage og se din virksomhed vokse. Undgå opkald og sms'er efter arbejdstid, og lad dine kunder book selv. Få et perfekt overblik over din daglige kalender, send automatiske påmindelser til kunder og meget mere.

Sæt tempo. Hold momentum.

Pamps barbershop booking app tager sig af administrationen, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Få styr på dit personale, vagter og kunder, strømlin dokumentation, sælg produkter og administrer lagerbeholdning.

Byg din kundegruppe. Og få dem til at snakke om dig!

Kommer snart.. Vi er igang med at bygge et marketing redskab til din barbershop, så du kan holde dine kunder engagerede med skræddersyede sms'er, emails og meget mere. Lav specielle tilbud til dine bedste kunder og få dem til at oprette og dele gode anmeldelser af din salon.

Brug din tid på det du elsker. Beskyt din bundlinje.

Lad ikke udeblivelser påvirke din indkomst. Med Pamps booking system får du snart mulighed for at indstille en tilpasset afbestillingspolitik. Skær udeblivelser og aflysninger op til 25%. Og kræv automatisk opkrævningsgebyr ved udeblivelse af aftaler.

Du arbejder hårdt. Gør det nemt at blive betalt.

Du skal ikke jagte dine penge. Pamps barbershop booking app tilbyder snart fleksible og gennemsigtige løsninger til at tage kontrol over dine penge. Vi er igang med at udvikle funktioner som bekvemme kontaktløse betalinger, kundekort, online betalinger og meget mere.

Planlæg fremtiden. Vi hjælper dig i mål.

Hvad gør Pamp til den bedste barbershop booking app? Funktioner designet til at hjælpe dig med at drive og vækste din forretning så let og effektivt som overhovedet muligt. Få gratis datamigrering fra andre platforme, robuste rapporteringsværktøjer, live kundesupport og meget mere.

Din forretning. Din måde.

Hver barbershop er unik og kan have forskellige behov. Derfor har vi skabt to Pamp produkter: Pamp free og Pamp premium. Det er op til dig at vælge den, der bedst bedste til dig og din forretning.

Pamp free er fuldstændig gratis og giver dig: Én kalender, en gratis booking hjemmeside, ubegrænset antal kunder og bookinger hver måned og en lang række grundlæggende funktioner til at drive din forretning. Installer vores barbershop booking app på din telefon, så du altid kan følge med i din forretning på farten.

Pamp Premium: Barbershop booking systemet til dig, der vil have det hele. Udover alle funktionerne fra Pamp free, får du også adgang, forretningstal og analyser, rapportering, inventar og meget mere.

Se alle funktioner

Download Pamp til iOS og Andriod