| January 03, 2023

Sæt kunderne fri og tal mindre i telefon

Pamp blog | Sæt kunderne fri og tal mindre i telefon

Ring.. Ring.. Har I tid i eftermiddag?

Dagligdagen kan være hektisk når man arbejder i salon. Kunder vælter ind og ud ad døren, man skal hilse på, lave kaffe, tage imod betalinger, small-talke og ikke mindst udføre sit arbejde - nemlig behandlinger af kunder! Men der er én ting mere der fylder i hverdagen. Telefonen! Den ringer altid når man er igang med tusind andre ting, og det er ikke altid lige belejligt.

Hvorfor ringer kunderne?

Kunderne ringer af flere forskellige årsager. Nogle vil spørge indtil produkter eller behandlinger, og kan ikke finde informationen på hjemmesiden. Andre vil annullere en aftale, ændre en tid eller lave en ny booking. Men hvorfor er det nødvendigt at ringe? I dag har mange kunder ikke muligheder for at udføre disse handlinger online. Eller også er det for svært!

Ring(ere) kvalitet

Udover at det kan være irriterende for både personale og kunder, kan en ringende telefon også være med til at forringe kvaliteten af behandlingerne. Hvis du føler dig stresset eller kan se at den næste kunder sidder og venter, er det ikke altid du lige får det sidste med.

Slip kunderne fri

De vil elske det! Hvis kunderne selv har muligheden, vil de altid foretrække (med undtagelse) at foretage bookinger derhjemme på deres egen telefon. De vil også meget hellere ændre tiden i toget på vej til arbejde direkte på deres telefon i stedet for at ringe ned. Men hvorfor ringer de så alligevel? De fleste systemer tillader ikke kunden at foretage disse handlinger. Eller også er det for besværligt.

Giv magten til kunden

Der findes booking systemer som giver kunderne magten over deres bookinger. Det giver kunderne større fleksibilitet, da de selv kan overskue og hvornår de har tider, og kan ændre dem som de har lyst. Har kunden muligheden og ved de hvordan det skal gøres, vil de i langt de fleste tilfælde foretrække at gøre det selv.

Hvad kan jeg gøre?

  • Skift til at booking system der lader kunderne håndtere alle opgaver der kommer til oprettelse af bookinger samt sletning og ændringer af aftale.

Minimér tid på telefonen med Pamp booking

Pamp booking sørger for at dine kunder selv kan booke, slette og ændre tider uden du skal røre en finger. Med vores fleksible booking hjemmeside kan kunderne selv logge ind og håndtere deres kommende behandlinger.

 

Pamps gratis booking system hjælper frisører og saloner med at holde styr på deres hverdag, få flere bookinger i kalenderen og lære forretningen bedre at kende. Pamp booking giver dig en kalender til mobil, tablet og desktop, et 100% digital kassesystem, et indblik nøgletal og meget mere.

Bedste bookingsystem i 2023. Prøv Pamp booking gratis.

Se Pamp booking