Hvad er balayage?


Pamp blog | Hvad er balayage?
Udgivet den 18. september

Hvad er balayage?

Balayage er en hårfarveteknik, der kan bruges til alle typer og farver af hår, hvor man ønkser at skabe en naturlig lysere kontrast. Denne teknik er specielt god, hvis man ikke ønsker udgroninger eller for meget vedligeholdelse af sin farve. Balayage er en frihåndsteknik, der modsat andre farveteknikker ikke giver udgroninger, da håret farves et stykke fra hovedbunden. Udtales: BA-LÆ-ARSH

En balayage er en af de mest populære hårfarveteknikker i øjeblikket. Navnet på teknikken er fransk og betyder at feje eller male. En balayage er en hårfarveteknik, der minder meget om en farve med folie, men i stedet maler du farven på forskellige dele af dit hår, og du kan ikke se linjen, hvor den ene farve slutter og den næste begynder.

Males på håret

Balayage er et fransk udtryk for at "feje" eller "børste". Det er en kunstnerisk teknik, hvor en farve males direkte på håret med meget lidt farve og uden folier. Det er meningen, at det skal give en naturlig effekt og få farven til at virke mere dimensionel, hvilket giver håret et blødere og mindre hårdt look. Balayage-teknikken bruger frihåndsmaling til at skabe en gradueret, naturligt udseende effekt, der efterligner den måde, som solen lyser håret på. Det anses for at være en af de mest populære hårfarveteknikker i øjeblikket i branchen. Dette er en af grundene til, at balayage er blevet så populær i de sidste par år. Det er en teknik, der ofte bruges på langt hår og er grundlæggende beregnet til at give dit hår mere dybde.

Fordele ved balayage

Fordelen ved balayage er, at det giver håret et naturligt look, men det kan også tilpasses og personliggøres til det, som kunden ønsker. Balayage er en hot trend lige nu, og det er en fantastisk måde at gå over i de varme sommermåneder på.

Hvad koster en balayage?

Prisen for en balayage i salonen kan variere en hel del. Prisen kan afhænge af længden af dit hår og antallet af folier, der skal bruges til at farve dit hår. Prisen for en balayage i salonen er højere end den gennemsnitlige pris for en highlight. Processen bruges ofte til farvning af hår, især naturligt mørkt hår, for at skabe et solkysset look. Fordi balayage males på håret og ikke indfarves, er det mindre skadeligt for håret og er mindre synligt, når det vokser ud. Processen udføres stribe for stribe og giver et mere naturligt, blandet look. Prisen for en balayage kan variere meget afhængigt af længden og tykkelsen af dit hår.

Find salon eller gør det derhjemme

Hvis du er på udkig efter en balayagefarve, kan du få den lavet af en professionel frisør eller selv lave den derhjemme. Hvis du ønsker at få en balayagefarve derhjemme, er det nemt at gøre det selv. Det eneste, du skal bruge, er en hårfarve af god kvalitet og en hårtørrer. Følg instruktionerne i æsken, og du vil opnå et salonbalayage-look derhjemme. Hvis du ønsker at få et balayage-look på en professionel salon, kan du søge online efter balayage-saloner i nærheden af dig.

Hvilke saloner laver balayage?

Hvis du er på udkig efter et alternativ til de traditionelle highlights, er balayage det helt rigtige valg. Faktisk er balayage så populært, at du kan have svært ved at finde en erfaren stylist i dit område. Men bare rolig, vi har gjort arbejdet for dig! I denne blog giver vi dig alle de oplysninger, du har brug for for at finde en salon med topkarakter, der tilbyder balayage.

Download Pamp til iOS og Andriod