| December 13, 2022

Fratres M - Fantastisk barbershop i hjertet af København

Pamp blog | Fratres M - Fantastisk barbershop i hjertet af København

En ægte barbershop

Lige i krydset mellem Frederiksborggade og Nørre Farimagsgade ligge barbér salonen, Fratres M. Salonen er flot indrettet i ægte gammel barbershop stil med Chesterfieldstole, rullende barbord samt udstoppede trofæer af antiloper på væggene. Der er altid god musik i salonen, og ejeren Hassan tager altid imod kunderne med et stort smil. Når du booker en behandling hos Fratres M, følger der altid en god historie og en gratis sodavand eller kaffe med i købet.

Godt håndværk og 7 års erfaring

Hos Fratresm læner de sig ikke alene op ad deres gode attitude og venlige personligheder - de er uddannede frisører med op til over 7 års erfaring indenfor Herrelip i alle varianter og former. De er altid klar med professionel rådgivning og hjælper altid med lidt styling når du færdig, så du ser knivskarp ud når du forlader shoppen.

Services og kompetencer

Særligt Hassan og Amir specialisere sig i herreklip i mange former. Begge er yderst specialiserede i fades, trimning af skæg, glat barbering og herreklip med fejlfri overgange. Salonens nuværende behandlinger består blandt andet af:

 
 

Populære services:

  1. Herreklip uden vask: klipning af hår med saks og trimmer.
  1. Herreklip inkl. vask: klipning af hår med saks og trimmer.
  1. Signaturpakken: almindelig klip, skægtrimning eller barbering afsluttes med styling og voksning af næse og øre.
  1. Trimning af skæg: udført med saks, trimmer, ragekniv og fjernelse af hår på kinder, ører og næse med voks eller snor.
  1. Glat barbering: barbering med varmt omslag, ragekniv, afsluttes med koldt omslag og voks af næse og øre.
  1. Hårfjerning: fjernelse af uønsket hår på f.eks. kinder, pande, øre og næse med snor eller voks.

Alt i alt en fantastisk oplevelse

Når man booker en tid hos Fratres M bliver man altid budt på en sodavand, kaffe eller lign. Efter man er blevet hjulpet med i en af de originale frisørstole, der formentligt kan dateres tilbage fra engang i 1940'erne, bliver man omsvøbt i et bordeaux klæde med lommer der tættest i nakken, så man undgår at få hår på krop og tøj. Stolen er behagelig og musikken spiller o baggrunden. Imens du sidder og kigger på den stemningsfulde vægbeklædning, henter en af drengene en varm kaffe eller en kold sodavand så du kan få slukket tørsten. Først herefter starter den egentlige oplevelser; En hyggelig snak om alt og intet, alt imens du kan se din hårpragt tage form som du ønsker det udført af professionelle hænder. En god oplevelse.

Få et gammeldags herreklip og besøg Fratres M

Gå til Fratres M