| January 03, 2023

5 bedste booking systemer i 2022

Pamp blog | 5 bedste booking systemer i 2022

Konklusion

Leder du efter et hurtigt, brugervenligt og gratis bookingsystem anbefaler vi Pamp Booking. Systemet kommer med indbygget bookingside, integration til din hjemmeside og en booking app til dine kunder. Det tager 2 minutter at komme igang og du kan starte helt gratis.

Besøg Pamp Booking

Det bedste booking system

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de systemer som findes. Vi giver her vores bedste bud på hvordan du vælger det rigtige booking system for dig. Til sidst sammenlinger vi 5 spillere på det danske markedet og giver vores anbefalinger baseret på fordele og ulemper.

De rigtige funktioner

Booking systemer kan have mange funktioner. En booking kalender, et kassesystem, en oversigt over dine produkter, services og medarbejdere. Nogle systemer kan håndtere økonomien hvis i har flere stole i salonen og andre kan ikke. Se booking systemernes hjemmeside og vælg et system der har det du ikke kan undvære.

Mobil, tablet og desktop

Der findes mange booking systemer og nogle er bedre til nogle ting end andre. En fælles vigtig ting for dit booking system i 2022, er at det virker på alle dine enheder. Bruger i jeres telefoner, tablets eller computeret i salonen? Uanset hvad skal systemet virke på alle enheder!

Hvad har du brug for?

Det er vigtigt at gøre sig en række tanker om hvad din salon har brug for. Er det fuldstændig nødvendigt at du kan integrere terminal og kører automatiske løninger? Eller er det vigtigste at dine kunder kan booke online og at din kalender virker på mobil, tablet og desktop?

Hvad vil dine kunder have?

De vil have en god booking oplevelse. Det er derfor super vigtigt at du vælger et booking system, der giver dine kunder en nem og lækker rejse fra de beslutter sig for at booke, og til de sidder i din salon.

Vores anbefalinger:

Hvad skal du vælge? Lad os prøve at guide dig i din rigtige retning! Vi har her samlet en liste over vores yndlings booking systemer anno 2022:

1. Pamp Booking

Pamp booking er den nyeste spiller på markedet. Virksomheden er stiftet af en gruppe tech nørder og beauty entusiaster med missionen at revolutionere beauty booking i Danmark. Platformen er indbydende, lynhurtig og har alle de kerne funktioner du skal bruge.

Besøg Pamp Booking

Fordele:

 1. Gratis version
 1. Lynhurtigt og nemt
 1. Dansk support
 1. Bedste kalender på markedet
 1. Kom igang på 2 minutter
 1. Testet på mobil, tablet og desktop
 1. iOS og Android apps
 1. Gratis booking hjemmeside
 1. Mulighed for nye kunder gennem Pamps booking platforme
 1. Brugere kan se kommende tider og selv ændre aftaler

Ulemper:

 1. Har ikke ALLE funktioner endnu (udvikles dog konstant)

2. Planway

Planway har de fleste funktioner du har brug for i hverdagen. System er stabilt og generelt rimelig brugervenligt. Planway har også dansk support og er altid klar på at svare på dine spørgmål.

Gå til Planway

Fordele:

 1. Gratis version (begrænset kalendere)
 1. Fornuftige priser
 1. Mange funktioner
 1. Booking modul

Ulemper:

 1. Ingen iOS og Android app

3. Setmore

Setmore er en del af den internatioal virksomhed AnywhereWorks. Deres software er stabil, moderne og nem at bruge. De har fornuftige priser og platformen er bestemt et kig værd.

Gå til Setmore

Fordele:

 1. Gratis version (begrænset kalendere)
 1. Fornuftige priser
 1. Mange funktioner
 1. Testet på mobil, tablet og desktop
 1. iOS og Android apps

Ulemper:

 1. Da setmore er en udenlandsk virksomhed, kan der måske være længere svar tider på support / supporten kan være engelsk talende.

4. Klikbook

Klikbook har været en spiller på det danske marked siden 2013. Virksomheden leverer booking og kassesystemer til danske skønhedssaloner saloner. Klikbook har lanceret appen Volour, hvor brugere kan booker tider hos flere saloner, i samme stil som pamps booking platform.

Gå til Klikbook

Fordele:

 1. Gratis version (begrænset kalendere)
 1. Fornuftige priser
 1. Mange funktioner
 1. Stabilt system
 1. Stor erfaring med denne type software

Ulemper:

 1. Blandede anmeldelser af booking app

5. Hairtools / Salon one

Hairtools er nok den største spiller når det kommer til dansk booking software. De har serviceret danske frisører i mange år, og har stor erfaring med bookingsystemets mange funktioner.

Gå til Hairtools

Fordele:

 1. Fuldt kassesystem
 1. Kan integrerer terminaler
 1. God support

Ulemper:

 1. Koster 2000 kr at komme igang.
 1. Hairtools light fra 295 kr. / måned
 1. Hairtools fra 495 kr. / måned

Stadig i tvivl? Prøv Pamp Booking, det koster ikke noget

Pamps gratis booking system hjælper frisører og saloner med at holde styr på deres hverdag, få flere bookinger i kalenderen og lære forretningen bedre at kende. Pamp booking giver dig en kalender til mobil, tablet og desktop, et 100% digital kassesystem, et indblik nøgletal og meget mere.

Bedste bookingsystem i 2023. Prøv Pamp booking gratis.

Se Pamp booking